Bli medlem

Les gjerne vår temaartikkel:

Medlemskontigent for 2019:

 • Junior: Kr 400,-
 • Senior: Kr 600,-
 • Familie: Kr 700,-

Medlemsfordeler:

Alle medlemmer får tilsendt magasinet Hestesport.
 • Bladet Hestesport blir tilsendt 8 ganger i året. Ved familiemedlemsskap inngår kun et abonnement per husstand.
 • Du kan delta på klubbens aktiviteter. Dvs stevner, temakvelder med mer. For f.eks. rideskolestevner på Noreødegården er klubbmedlemsskap obligatorisk. For temakvelder vil ofte også ikke-medlemmer ha tilgang, men medlemmer vil tilbys gratis eller rabatert inngang.

Slik søker du medlemsskap

Du søker medlemsskap via MinIdrett. Har du problemer eller spørsmål vedrørende dette er vi selvfølgelig behjelpelige! Send isåfall en mail til norerytter@gmail.com, så hjelper vi deg.

Registrering i MinIdrett

 1. Gå inn på MinIdrett: http://minidrett.nif.no/
 2. Har du allerede bruker logger du inn med denne. Du kan melde om «Glemt brukernavn/passord» om du ikke husker innloggingsinformasjonen. Husk at hvis du har vært registrert i NIF tidligere, så har du sannsynligvis bruker fra før. Har du ikke bruker fra før oppretter du ny bruker ved å følge linken «Ny bruker».
 3. Når du har logget inn, enten via profilen du har fra før eller via nyopprettet profil, klikker du på lenken «Medlemskap» øverst i menyen.
  Øverste meny etter at du har logget inn på din profil. Klikk på lenken «Medlemskap».
 4. Under «Medlemskap» klikker du videre på «Finn klubb».
  Klikk på lenken «Finn klubb».
 5. Her søker du opp «Noreødegården Ryttersportsklubb»:
  Søk opp «Noreødegården Ryttersportsklubb».
 6. Søk medlemsskap i «Noreødegården Ryttersportsklubb» ved  å klikke på klubbens navn, etterfulgt av «Send søknad».
 7. Du har nå søkt medlemsskap i klubben via MinIdrett. Klubbens medlemsansvarlig vil godkjenne søknaden, og du vil om litt tå tilsendt en mail på at medlemsskapet er godkjent, samt at vi sender deg faktura for betaling av medlemskontigent.

Som alternativ til overnevnt forklaring kan du også ta en titt på NIF’s egne instruksjonsvideo for hvordan du melder inn i idrettslag via MinIdrett. Denne instruksjonsvideoen finner du her.

Velkommen i klubben!

 

Melde overgang til ny representasjonsklubb

Dette punktet gjelder kun for deg som allerede er aktiv rytter, og som har representert en annen klubb i sportssammenheng tidligere. For at du skal kunne representere ny klubb må du melde overgang fra gammel klubb.

 1. Skjemaet du skal benytte heter «Skjema for klubbytte», og du vil alltid finne siste versjon av dette skjemaet i NRYF’s skjemabank (klikk på lenken). Skjemaet fylles ut og sendes til gammel klubb.

Merk: For bytte av representasjonsklubb er det §130.3 i KR1 som gjelder. Normalt skal klubbytte skje per 1.1 hvert år. Det er viktig å merke seg at fordi Noreødegården Ryttersportsklubb først ble godkjent som ny klubb 8. januar 2019, vil §130.3.f være gjeldene for oss i hele 2019:

§130.3.f) Dersom det opprettes en ny klubb, kan en rytter melde overgang til den nye klubben også utenom 1. januar uten å søke dispensasjon fra NRYF, forutsatt at rytteren ikke har startet for sin gamle klubb etter at den nye ble formelt tatt opp av NRYF.