Medlemskontigenten for 2020 er sendt ut

Vi har i helgen sendt ut faktura for medlemskontigent for 2020.

Du skal ha fått faktura på mail, men vi har observert at mailutsendingene ikke fungerer optimalt. Har du ikke fått mail ber vi deg gjøre følgende:

  • Alternativ 1: Logg inn på MinIdrett og finn fakturaen der.
  • Alternativ 2: Send en mail til norerytter@gmail.com og etterlys faktura. Da kan vi sende den til deg på nytt.

Forfall er satt til 24/1-2020, men husk at dere som eventuelt skal starte stevner før den tid må betale klubbmedlemsskap før start.

Er du ikke medlem ennå, men ønsker medlemsskap?

Les om hvordan du melder deg inn i klubben under «Bli medlem«. Har du tidligere representert en annen rideklubb er det viktig at du også melder klubbytte via NRYF. Dette er viktig at du gjør, ellers kan ikke vi registrere lisensbetaling for deg i ny klubb. Nytt av året er at dette nå kan gjøres digitalt, sjekk ut «Digital løsning for bytte av representasjonsklubb«. 

Merk også at det fra og med i år er anledning til å bytte representasjonsklubb helt frem til 1. mars 2020. Merk detaljer i forhold til eventuell start i mesterskap (NM, KM, Landsmesterskap og Hallmesterskap). Klubbytte må gjøres senest 30 dager før start i mesterskapsklasser.