Gina og Maja til topps på Grenland

I helgen har Maja Farup/Bon Jovi B og Gina Wiig/Stall-K’s Diadalos begge vært til start under D-/L-/E-stevnet på Grenland hver sin dag. Maja i MB:3 og Gina debuterte i Grand Prix U25. Begge ekvipasjene hentet hjem seier i hver din klasse!

På fredagen tok Maja Farup / Bon Jovi B seg en dagstur til Grenland for å ri deres andre MB sammen. De startet MB:3 som var en D-stevneklasse, og hentet hjem en flott seier i klassen med over 66%.

På lørdagen reise Gina Wiig / Stall-K’s Diadalos til Grenland for å ri deres aller første ordentlige Grand Prix. De startet Grand Prix U25, og i en klasse med 6 startende (prosentklasse med ekvipasjer i Intermediaire A og Grand Prix U25) hentet de hjem en seier med respektable 65,523! En meget solid debutprosent. Med dette har Gina og «Diddl» hentet hjem sin første kvalifisering til NM neste år, og er også ferdigkvalifisert til HM på samme nivå.

Vi gratulerer våre ryttere med flotte resultater!

Resultater fra stevnet finnes på Equipe.