TEMAKVELD: Ryttertester

Tirsdag 15. oktober inviterer vi til temakveld. Arrangementet er gratis for alle medlemmer, og vi vil sponse pizza. Tema denne gangen vil være ryttertester, og vår egen dressurdommer Maja Farup vil gi en introduksjon i hva ryttertester er og gi dere gode tips! Det er også anledning til å stille spørsmål.

Temakvelden er sterk anbefalt for alle som skal starte på rideskolestevnet i dressur 26. oktober. Det er naturligvis også anledning til å delta selv om du ikke skal ri på dette stevnet, men er nysjerrig på hva dette er.

Klubben vil sponse pizza, og derfor er vi avhengige av påmelding. Send en mail til norerytter@gmail.com senest mandag 14. oktober kl 18:00 dersom du ønsker å delta.

Det er anledning for ikke-medlemmer å delta også, men da er prisen kr 100,-

Tid: Tirsdag 15. oktober 2019, kl 18:30 – 20:00

Sted: Servicebygget på Noreødegården Ryttersportssenter

Påmelding: Mail til norerytter@gmail.com, senest mandag 14. oktober kl 18:00 (dette pga bestilling av pizza).