Maja og Maja med plasseringer på Kalnes

Ved siden av klubbens flotte innsats med gull i KM-lag, var det også flere av våre medlemmer som også deltok i åpne klasser og i KM individuelt. Maja Østberg med Jasmin fikk to 1. plasser i åpne klasser i LC, mens Maja Farup og Bon Jovi fikk bronse i KM invividuelt for senior.

Maja Østberg og Jasmin hadde sitt aller første bortestevne denne helgen. Jasmin er bare 5 år, men en veldig fornuftig hest. Å gå sitt første bortestevne på ny plass de aldri hadde vært før gikk også veldig fint. I LC:3 åpen klasse (hvor også KM-lag inngikk) gikk ekvipasjen til topps med hele 71,400%. På søndagen fortsatte de suksessen med å gå til topps i klassen, men da var Jasmin litt mer spent, og de ble belønnet med 68,800% i denne runden. 

I KM individuelt for sneior hadde klubben to ekvipasjer til start. Kaja Solheim med Lama´s Latina og Maja Farup med Bon Jovi B. Kaja hadde en god start på lørdagen, med en fin travtur. Dessverre tok de med seg noen kostbare feil i galopprogrammet, og endte opp med 63,149%. I 2. avdeling var det mulig å komme mer til ridning, men dessverre ble det også her noen feil i galoppen. Prosentmessig ble det bedre enn i 1. avdeling og de havnet på 64,844%. Totalt ble Kaja plassert som nr 6 i KM. Maja Farup med Bon Jovi B startet også i disse klassene. I 1. avdeling ble ekvipasjen plassert som nr 3 med 67,223% og i 2. avdeling ble de også plassert som nr 3 men da med 67,344%. Totalt utgjorde det at ekvipasjen fikk en bronsemedalje i KM indoviduelt for senior. Gull i KM individuelt for senior gikk til Madelen Olsen med Schermeer´s Hof Simba fra Sarpsbrog og omegn, mens Anette Larsen med Ikon van de Smishoeve fra Råde og Onsøy fikk sølv.

I tillegg rei også Lotte Lise Aune med Aladin og Gina Wiig med Slotts Uffa, men de deltok kun på lørdagen og er tidligere omtalt under vår suksess hvor vi tok gull i KM-lag.

Gratulerer alle sammen, resultatene finnes i Equipe.