Thea og Gina med flotte resultater på Nes

Thea K. Bråten og Pia Pia har hatt en strålende helg på L-stevnet på Nes. De deltok i MarBre Smalltour og toppet resultatlistene alle tre dagene. Gina Wiig startet også Damgårdens San Dimas i 4-årsklassen, og de fikk en flott 4. plass.

Gina og Damgårdens San Dimas

Thea og Pia Pia hadde tatt turen til Nes for å ri hele tre dager. De rei Prix St. Georges på fredag, Intermediair I på lørdag og kür i Intermediaire I på søndag. Ekvipasjen hadde gode runder alle tre dagene, med seier i samtlige start. Det ble en bonus med over 72% i søndagens kür.

Gina og Damgårdens San Dimas startet kun i JJ Horses landschampionat for 4-åringer som gikk på lørdagen. Etter at Gina hadde gjort sin innsats med Slotts Uffa under KM-lag på Kalnes, bar turen videre til Nes. Ekvipasjen hadde en fin runde, og ble totalt plassert med en 4. plass.

Vi gratulerer med flotte resultater, resultatene finnes i Equipe.