Kaja og Gina med plasseringer på Grenland

I helgen har det vært D-/L-stevne med innlagt Breedersfinale i regi av Grenland Ryttersportsklubb. På stevnet ble Kaja Solheim/Lama’s Latina plassert i sin stevnedebut, og Gina Wiig fikk plasseringer i 4-årsfinalen.

Gina og Damgårdens Dima fikk en 4. plass i finalen i Breeders Open.

Lørdagen hadde klubben tre ekvipasjer til start. Kaja Solheim hadde sin stevnedebut med Lama’s Latina. De startet LA:3, og fikk en flott 2. plass i et startfelt med 12 startende, med 66,296%. Gina Wiig viste Damgårdens San Dimas i 4-årsklassen. I et startfelt med 16 startende, fikk de er 3. plass med 74,4%. Til start stilte også Thea K. Bråten med Dark Design i 7-årsklassen. I denne klassen var det kun 3 startende, og de to andre har fulgt unghestløpet fullt ut. Thea og Darky fikk 65,328%, og det var jevne resultater, selv om Darky er veldig fersk i unghestklassene.

På søndagen kastet Kaja seg ut og startet MC:1 med Latina. Her toppet de like gjerne resultatlista med en flott 1. plass av 12 startende, med 66,290%. I 4-årsklassen ble Gina og Damgårdens Dan Dimas nr 4 med 73,2%, mens Thea og Darky fikk 64,567% i sin start i 7-års.

Vi gratulerer med flotte resultater!

Resultatene fra stevnet finner du i Equipe!