Gode resultater og debutrunder på Tanum

I helgen har flere av våre medlemmer vært på L-/E-stevne på Tanum. Dette var helgen for nye utfordringer, og debuteringer. Største bragden var kanskje Gina Wiig’s debut i Intermediaire II med Stall-K’s Diadalos hvor de også ble plassert som nr 2.

Etter lang tids hjemmetrening valgte Gina å kaste seg ut i Intermediaire II i helgen. Dette er første lille steget rett før Grand Prix, og ekvipasjen debuterte med flott resultat. Med 6 ekvipasjer i klassen, og hun som eneste debutant for nivået, gikk de tildelt 63,465% og en flott 2. plass.

Lotte Lise Aune og Aladin II startet LA for ponni begge disse dagene. De hadde fine runder begger dager, og begynner å bli stabile på nivået.

På lørdagen startet Thea K. Bråten og Gina Wiig klubbens 7-åringer. I en klasse på 4 ble Thea/Dark Design nr 2 og Gina/Bon Jovi B nr 3. Dette er første gang disse hestene starter unghestklasser, og naturligvis da også 7-årsprogram som går på MA-nivå. Hesten som vant er en mer rutinert 7-års som har fulgt unghestløpet hele veien, og som starter MA:1 og PSG til vanlig. Så å være så hall i hæl med denne, og vise at man har noe på nivået å gjøre var en god debut.

På søndagen startet Maja Farup Bon Jovi selv. De startet MB:3, og for deres del ble det ekvipasjens debut i MB og debut på L-stevne. I et sterkt startfelt med flere hester som har startet MA og høyere, ble de nr 5 av 11 startende.

Til start på søndagen var også Thea K. Bråten med Pia Pia i Prix St. Georges. De hadde en fin travtur, men hadde vært litt sliten etter oppvarmingen og galoppturen ble med for mange feil. De ble likevel belønnet med en 3. plass i klassen utav 19 startende.

Vi gratulerer med flott stevnehelg!

Sjekk resultatene i Equipe