Dugnad i forbindelse med auguststevnet

I forbindelse med D-/L-stevnet vi skal ha i dressur 9.-11. august har vi endel forarbeid som må gjøres. Vi kaller inn til dugnad onsdag 24 juli kl 16:00 Det vil også bli dugnad helgen 3.-4. august. Tidspunkt for helgen kommer når vi etter første dugnpdsrunde har mer oversikt over hva som må gjøres.

Av oppgaver vi tenker å gjøre onsdag 24. juli er:

 • Harving av den store utebanen, inkludert steinplukking.
 • Oppsett av railer, for å få kontroll på om de er i god stand og at vi har alle tilhørende deler, samt bokstaver. Vasking (bør muligens avventes til nærmere stevnet)
 • Sekretariatet på ryddes og vaskes.
 • Uteområdet generelt rundt utebanene må fikses.

Under stevnet må vi også forvente at det er endel arbeidsoppgaver som må fylles. Alle som starter selv må bidra med å hjelpe til. Vi håper naturligvis at andre også ønsker å hjelpe oss i havn, og dette må gjerne dere fra rideskolen også være med på. Det er veldig lærerikt å være med på å arrangere større stevner, og dette er godt å ta med seg når vi skal ha rideskolestevner.

Oppgaver i forbindelse med stevnet:

 • Speaker
 • Medhjelper i sekretariat
 • Kioskvakt
 • Parkeringsvakt
 • Dommerskrivere
 • Protokollhentere
 • Utregnere (punchere av resultater)
 • Bakere for vafler, gjærbakst, kaker etc.

Meld gjerne interesse for hva slags oppgaver du ønsker å bidra med allerede nå. Send en mail til norerytter@gmail.com. Opplæring vil gis dersom du er usikker på hva de ulike funksjnæroppgavene går ut på.