Ønsker du å bli teknisk personell?

Sporten er generelt avhengig av teknisk personell for å kunne få organisert stevneaktiviteter. Noreødegården Ryttersportsklubb ønsker seg flere medlemmer som engasjerer seg som teknisk personell. Sitter du med en liten drøm om dette?

Er du riktig person, ønsker vi å gjøre en avtale som innebærer sponsing av nødvendig kursing for både oppgradering og for å beholde autorisasjon, selvfølgelig mot at du også stiller opp for klubben ved behov.

Det finnes flere retninger å gå dersom du vil bli teknisk personell. Her er en generell oversikt:

  • Dommere i alle grener
  • Banebyggere i sprang, feltritt og kjøring
  • Stewards i alle grener
  • Teknisk delegat i kjøring og feltritt

Alle retninger av teknisk personell er verdifulle for oss og sporten generelt, men det vi spesielt kunne ønsket oss er stewarder, dommere i sprang og dressur og banebygger i sprang.

Les mer om teknisk personell på NRYFs hjemmesider.

Kurs for teknisk personell settes på laveste nivå opp av kretsene. Det er normalt anledning til å delta på kurs også i andre kretser ved kapasitet. Vi som klubb kan også melde interesse til vår krets, dersom det er kurs vi mener bør settes opp. Derfor hører vi gjerne fra deg som sitter inne med en drøm om å bli teknisk personell, så forsøker vi å finne kurs i nabokretsene eller hører med kretsen om det er mulig å få satt opp noe.

Planlagte kurs i Østfold Rytterkrets:

  • Sprangdommer: SDA-kurs helgen 26.-27. oktober 2019