AVLYST: Himmelsprettstevne for rideskoleelever og privatryttere

Pga problemer med å skaffe dommer ser vi oss dessverre nødt til å avlyse himmelsprettstevnet.

Torsdag 30. mai 2019 arrangerer vi Himmelsprettstevne i sprang. Stevnet går som klubbstevne, og denne gangen kan både privatryttere og rideskoleryttere som er medlem av Noreødegården Ryttersportsklubb delta.

Vi gleder oss, og ønsker alle velkommen!

Relevant temaartikkel:

Må man være medlem i klubben for å starte på dette stevnet?

Svar: Ja

Dette stevnet er et rent klubbstevne, det medfører at det er krav til medlemsskap i klubben for å delta. På interne klubbstevner er det ikke krav til å ha grønt kort. De fleste rideskoleelevene har per dags dato ikke grønt kort, og klubbstevne er derfor ideelt for disse.

Hva om jeg allerede er medlem av en annen rideklubb? (mest relevant for privatryttere)

Svar: Det er lov til å være medlem i så mange rideklubber du ønsker. For å representere en rideklubb på D-stevne (distrikstsstevne) eller høyere må du velge en av klubbene du er medlem i som representasjonsklubb. Selv om du har en annen klubb som representasjonsklubb, kan du likevel være medlem i andre rideklubber og delta på klubbstevner og eventuelt utvidede klubbstevner disse klubbene er invitert til.

Dersom du er medlem i flere rideklubber og ønsker å ri klubbmesterskap, må du derimot velge hvilken klubb du rir klubbmesterskap for i hvilken gren. Du kan f.eks. ikke ri klubbmesterskap i sprang i mer enn en klubb per år. Men du kan f.eks. representere rideklubb A på D-stevner og høyere, og velge å starte klubbmesterskap i sprang i rideklubb B som du også er medlem av, og klubbmesterskap i dressur i rideklubb A.